Π. Σημανδηράκης: Δεν συντρέχει λόγος, ούτε για τεστ μετά την επίσκεψη στα Χανιά, ούτε φυσικά για καραντίνα

Κανένα σχόλιο

«Δεν χρειάζεται να μπουν σε καραντίνα όσοι επιστρέφουν από τα Χανιά στη βάση τους», ανέφερε κατηγορηματικά ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV.

«Όχι κατηγορηματικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σημανδηράκης. «Το φορτίο που υπάρχει στα Χανιά, δεν δημιουργεί τέτοιας έντασης ανησυχία. Δεν συντρέχει λόγος, ούτε για τεστ μετά την επίσκεψη στα Χανιά, ούτε φυσικά για καραντίνα, έστω για μερικές ημέρες για τους επισκέπτες».

Όπως ανέφερε δήμαρχος Χανίων: «Οι αριθμοί των κρουσμάτων μπορεί να είναι υψηλότεροι στα Χανιά, αλλά δεν διαφέρουν κατά πολύ από τον μέσο όρο τον εθνικό. Είναι μία προληπτική στάση που έχει στάση να αναχαιτίσει διάφορες συμπεριφορές ασυδοσίας, που έχουν παρατηρηθεί τοπικά ή σημειακά που όλο αυτό έχει δείξει ότι πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα, επιχειρηματίες και πολίτες».

"Sponsored links"

Αυτό που τόνισε, μεταξύ άλλων ο κ. Σημανδηράκης είναι ότι «η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και τα μέτρα έρχονται ώστε να βοηθήσουμε να μην γίνει η κατάσταση ανεξέλεγκτη. Γίνονται μέσα σε μία δοκιμασμένη κατάσταση σε άλλες περιοχές και αυτό μας κάνει να έχουμε μία αυτοσυγκράτηση σε σχέση με την εξέλιξη της πανδημίας», είπε μεταξύ άλλων.

«Να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, τα μέτρα ατομικής προστασίας που έχει δώσει ο ΕΟΔΥ, μας αφορούν όλους και αν τα ακολουθούμε θα προστατευτούμε σε σημαντικό βαθμό, οπότε ο κίνδυνος που διατρέχουμε έχει να κάνει με την δική μας συμπεριφορά και όχι με τον προορισμό που έχουμε επιλέξει», κατέληξε.

neakriti.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live