22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ράδιο Αρβύλα: Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρνει το άδοξο τέλος της εκπομπής;

Ημερομηνία:

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει πρόωρα τον κύκλο της η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις κατηγορίες σε βάρος του συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλου για revenge porn.

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν με αγωνία την έναρξη της χθεσινής εκπομπής των «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 περιμένοντας για την θέση που θα έπαιρναν οι συντελεστές της σχετικά με τις κατηγορίες σε βάρος του συνεργάτη τους που είχαν κάνει από το μεσημέρι τον γύρο των social media.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα, είναι μια πάρα πολύ παράξενη μέρα…» ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε τα όσα είχαν προκύψει, χωρίς ιδιαίτερη αναφορά στην καταγγελία, αλλά ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος και οι συντελεστές της εκπομπής δεν γνώριζαν και πως σταματάνε τη συνεργασία με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι μίλησαν με τον κατηγορούμενο, τον οποίο και καταδίκασαν ανοιχτά τις ενέργειες του συγκεκριμένου χωρίς να αμφισβητήσουν ούτε στιγμή την ενοχή του.

Ο Αντώνης Κανάκης άφησε στο τέλος της εκπομπής ανοιχτό και το ενδεχόμενο αυτή να σταματήσει εξαιτίας του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα μετά το συγκεκριμένο γεγονός.

Χαρακτηριστικά είπε ότι «Ή θα βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε ή δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι, γιατί θέλουμε να το χαιρόμαστε».

Τα social media αντέδρασαν στο θέμα με εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια. Άλλοι αποθέωσαν τα αντανακλαστικά της εκπομπής άλλοι ωστόσο θεώρησαν ότι είναι αδύνατον οι συμπαρουσιαστές του Παναγιωτόπουλου να μην γνώριζαν, δεδομένου ότι η καταγγελία στη δικαιοσύνη έγινε πριν τρία χρόνια.

Η αντίδραση του ακτιβιστή που δημοσιοποίησε την καταγγελία

Ο Ηλίας Γκιώνης, ήταν αυτός που γνωστοποίησε την καταγγελία για revenge porn και σήμανε το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, από τους «Ράδιο Αρβύλα».

Ο γνωστός ακτιβιστής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δημοσιοποίησε την καταγγελία πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διέρρευσε προσωπικά βίντεο με πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου.

Αυτό αποτέλεσε την αρχή, ώστε να υπάρξει ένα κύμα αναρτήσεων στα social media, που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

Αμέσως μετά την απόλυση του Παναγιωτόπουλου, ο Ηλίας Γκιώνης έγραψε χαρακτηριστικά στα social media:

«Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας. Επίσης κάπου εδώ να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα.

Γιατί θέλαμε πρώτα απ’ όλα να μείνει προστατευμένη η κοπέλα, έπειτα για να είμαστε εμείς η κύρια πηγή είδησης και να μην παραποιηθεί η καταγγελία όπως και έγινε τελικά από αναπαραγωγές τρίτων.

"google ad"

Τέλος γιατί η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει αποδείξει πόσο αναξιόπιστη και κίτρινη είναι πολλές φορές».

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ