Ρέθυμνο: Βεντέτα πίσω από τη δολοφονία του άνδρα που βρέθηκε με σφαίρα στο κεφάλι;

Στο σενάριο της ανθρωποκτονίας φαίνεται να προσανατολίζεται η αστυνομία για τον θάνατο 46χρονου που βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι από τη σύζυγό του μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αρχοντική Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το neakriti, τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια.

Ο άνδρας φέρεται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες να είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες δύο ημέρες ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί ένας καυγάς.

Η σύζυγός του τον αναζητούσε και τελικά τον εντόπισε στο αυτοκίνητό του κοντά σε στάβλο ιδιοκτησίας της οικογένειας. Ο άνδρας βρέθηκε φέροντας τραύμα στο κεφάλι από σφαίρα, ενώ, μέσα στο όχημα δεν εντοπίστηκε όπλο.

Οι έρευνες κινούνται πλέον στην κατεύθυνση του εντοπισμού του δράστη ή των δραστών, τις διαφορές που ενδεχομένως είχε με τρίτους, ενώ ήδη εξετάζονται και άνθρωποι από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Βεντέτα πίσω από τη δολοφονία;

Όπως αναφέρει το neakriti, τα άλλα δύο αδέρφια του 46χρονου είχαν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο 46χρονος φέρεται να ήταν ο τελευταίας μίας οικογένειας που είχε πρωταγωνιστήσει σε βεντέτα επί 16 έτη με 6 νεκρούς. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν η δολοφονία του είναι κρίκος της παλιάς βεντέτας ή συνδέεται με άλλες υποθέσεις και διαφορές του άνδρα με τρίτους.

Ο 46χρονος είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές για ποινικές υποθέσεις.