24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Ρέθυμνο: «Εγώ του πούλησα τη φιάλη υγραερίου»

Ημερομηνία:

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωνε μία 14χρονη στο Ρέθυμνο, η οποία είχε πέσει θύμα κακοποίησης και ασέλγειας από τα 12 της χρόνια.

Ο πατέρας της ανήλικης μόλις έμαθε για όσα βίωνε η κόρη του και πώς είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από 12 άνδρες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πήγε σε ψιλικατζίδικο στον Μυλοπόταμο, αγόρασε μία φιάλη υγραερίου, την οποία ισχυρίστηκε ότι ήθελε για μία θεία του και με μία φωτογραφία της οικογένειάς του στα χέρια του, αυτοκτόνησε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Κάτοικοι του χωριού της Κρήτης που ήξεραν τον άνδρα μιλάνε στο MEGA. «Δεν ενοχλούσε κανέναν, ξαφνικά μάθαμε ότι είχε εξαφανιστεί. Τον έψαχναν 2-3 μέρες και τον βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο νεκρό».

«Μία εβδομάδα πριν γίνει ό,τι έγινε τον συνάντησα, μιλήσαμε, χαιρετηθήκαμε κανονικά».

Το ζευγάρι που έχει το ψιλικατζίδικο από όπου αγόρασε τη φιάλη υγραερίου μίλησε στο Live News.

«Είπε ότι η θεία του ήθελε μία φιάλη, την πήρε, την πλήρωσε και σηκώθηκε κι έφυγε. Συνήθως ήταν ομιλητικός, αλλά όχι εκείνη την ημέρα», είπε η γυναίκα που του πούλησε τη φιάλη.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ανέφερε ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα, ενώ είπε ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο πολύ δυνατό, λεβέντη, όπως λέει χαρακτηριστικά. «Δεν μου είπε τίποτα, απλώς φαινόταν μελαγχολικός».

newsbomb.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ