24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Ρέθυμνο: Ελβετοί που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο πάνω σε μια μηχανή ξεχειμωνιάζουν στην Κρήτη δηλώνοντας γοητευμένοι

Ημερομηνία:

Τον γύρο του κόσμου πάνω σε μια μηχανή κάνει ένα ζευγάρι νεαρών Ελβετών εδώ και 2,5 χρόνια, επιλέγοντας την Κρήτη για τους χειμερινούς μήνες του εντυπωσιακού ταξιδιού τους… «Είναι υπέροχο να περνάς τον χειμώνα στην Κρήτη», δηλώνουν

Ένα ζευγάρι Ελβετών αποφάσισε να τα βροντήξει όλα και να γυρίσει τον κόσμο πάνω σε μια μηχανή. Αυτή την περίοδο βρίσκονται στο Ρέθυμνο, αφού, όπως δηλώνουν οι ίδιοι στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ ΤV, ο χειμώνας στο νησί μας είναι μια αξέχαστη εμπειρία! Τα έξοδά τους περιορίζονται ουσιαστικά στη βενζίνη που χρειάζονται, αφού για όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν εθελοντικά σε κάθε γωνιά του κόσμου που ταξιδεύουν.

Η Νατάλια και ο Βίνσεντ Βάιλ μίλησαν στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ ΤV για τη μοναδική εμπειρία τους, έχοντας ως αποστολή, όπως εξομολογούνται, να ζουν μόνο στο παρόν, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή χωρίς άγχος.

Όπως δηλώνουν οι ίδιοι, ο χειμώνας στο νησί μας είναι μια αξέχαστη εμπειρία!

Ο Βίνσεντ και η Νατάλια δεν είναι εκατομμυριούχοι, και ο λόγος που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τόσα ταξίδια, αφήνοντας πίσω τη ζωή τους στην Ελβετία είναι οι εθελοντικές υπηρεσίες που προσφέρουν σε κάθε τόπο που επισκέπτονται.

Το ζευγάρι ξεκίνησε αυτή τη διαδρομή αφήνοντας τον προορισμό στην τύχη, αποφασίζοντας με έναν μοναδικό τρόπο, όταν… στριφογύρισαν ένα μπουκάλι που τους έδειξε για πού θα φτιάξουν βαλίτσες κι έφυγαν!

Στόχος τους είναι να φτάσουν στην Ινδία ώστε να ξαναδούν την οικογένεια που τους είχε φιλοξενήσει παλαιότερα, ενώ δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το Ρέθυμνο και ειδικότερα το Κουρταλιώτικο Φαράγγι.

neakriti.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ