Ρέθυμνο: Νέα απάτη μέσω ίντερνετ με λεία 15.000 ευρώ

Κανένα σχόλιο

Άλλη μια απάτη συνέβη στο Ρέθυμνο με τους επιτήδειους να κάνουν λεία 15.000 ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Ρεθυμνιώτης ήθελε να μπει στο λογαριασμό τραπέζης του μέσω e banking.

Ο ανυποψίαστος πολίτης αναζήτησε στο Internet την ιστοσελίδα της τράπεζας του ωστόσο αντί να εισέλθει εκεί για κακή του τύχη εντόπισε μια άλλη ιστοσελίδα που ήταν πανομοιότυπη με της τράπεζας του.

"Sponsored links"

Ο άτυχος άντρας μην μπορώντας να καταλάβει τη διαφορά εισήγαγε τους κωδικούς του λογαριασμού του και μάλιστα του ήρθε και επιβεβαιωτικό sms στο κινητό του με κωδικούς επιβεβαίωσης.

Ωστόσο η σελίδα που είχε εισέλθει τον «πέταξε» έξω και ο ίδιος δεν μπορούσε να ξαναμπεί.

Την επόμενη μέρα ο πολίτης μπήκε ξανά στην ιστοσελίδα της τράπεζας αλλά αυτή τη φορά την πραγματική και ανακάλυψε σοκαρισμένος ότι είχαν αφαιρεθεί από τον λογαριασμό του 15.000 ευρώ.

Ο άτυχος άντρας έκανε καταγγελία και η υπόθεση ερευνάται από τις αρμόδιες αρχές.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live