28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο λιπόθυμος και με σπασμούς 15χρονος

Ημερομηνία:

Δίχως να χάσουν χρόνο οι διασώστες μετέφεραν τον 15χρονο στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνα αναφορικά με το συμβάν

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου όταν ανήλικος βρέθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο μπαμπάς του 15χρονου αγοριού ειδοποίησε τις Αρχές όταν βρήκε τον ανήλικο γιο του λιπόθυμο και με σπασμούς στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η οικογένεια για τις διακοπές της στον Πλατανιά Ρεθύμνου.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο τόσο το ΕΚΑΒ όσο και η Αστυνομία οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο ανήλικος είχε προβεί σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και πιθανόν και μαριχουάνας.

Δίχως να χάσουν χρόνο οι διασώστες μετέφεραν τον 15χρονο στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνα αναφορικά με το συμβάν.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι σοκαριστικοί διάλογοι των χούλιγκαν μετά τα επεισόδια στου Ρέντη

Τα σοκαριστικά συνθήματα που φώναζαν οι χούλιγκαν που πραγματοποίησαν...

Συγκέντρωση και πορεία στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων για τον Κ. Μανιουδάκη | Βίντεο

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως στην υπόθεση θανάτου του...

10 χρόνια κάθειρξη στον 43χρονο Ηρακλειώτη που σκότωσε την 31χρονη φίλη του

Σε θανατηφόρα σωματική βλάβη μετέτρεψε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης  την...