15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ρέθυμνο: Τρεις φυτείες στο Μυλοπόταμο. Κατασχέθηκαν περισσότερα από πέντε κιλά κάνναβης και 105 δενδρύλλια

Ημερομηνία:

Τρεις φυτείες κάνναβης με 105 δενδρύλλια ύψους έως 4 μέτρα εντοπίστηκαν την Πέμπτη (23/9) σε περιοχές του Δήμου Μυλoποτάμου, όπου συνελήφθησαν 3 άτομα.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, εντοπίστηκαν επίσης περίπου 5,5 κιλά κάνναβης, 2,7 κιλά αποσπάσματων δενδρυλλίων κάνναβης και 3.810 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από πώληση ναρκωτικών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης

   

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Ολοκληρώθηκε προχθες (23.06.202) το απόγευμα, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά τη διάρκεια της οποίας, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από συστηματική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, τα οποία αξιοποιήθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και την προαναφερόμενη υπηρεσία, χθές (23.09.2021) το πρωί οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, διενεργήθηκαν έρευνες στις οικίες και περιβάλλοντες χώρους των οικιών των τριών ημεδαπών καθώς και σε δασική έκταση.

Εντοπίστηκαν τρεις (3) φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά δεκαπέντε (105) δενδρύλλια ύψους έως 4 μέτρα τα οποία και εκριζώθηκαν.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

· 5 κιλά και 578 γραμμάρια κάνναβης,

· 2 κιλά και 770 γραμμάρια αποσπάσματων δενδρυλλίων κάνναβης,

· κυνηγετικό όπλο,

· φυσίγγια,

"google ad"

· μείγμα καπνού και κάνναβης βάρους 8 γραμμαρίων,

· το χρηματικό ποσό των 3.810 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες,

· 5 συσκευές κινητής τηλεφωνίας,

· πλήθος αντικειμένων για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης και

· Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ