22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ραχήλ Μακρή: Οίκος ανοχής η Βουλή. Τρία χρόνια μαύρισε η ψυχή μου τώρα νιώθω ελεύθερη

Ημερομηνία:

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε με ανοίκειες εκφράσεις την παρούσα Βουλή αναφέροντας ότι είναι οίκος ανοχής! Τόνισε μάλιστα ότι «με την διαφορά ότι οι εργαζόμενες στους οίκους αυτούς έχουν μεγαλύτερη αξία και μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από αυτό το Κοινοβούλιο που έχει στελεχωθεί καθ’ υπόδειξη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε».

Επίσης επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι ο Πρωθυπουργός έχει δώσει 100 εκατομμύρια στο Μέγαρο Μουσικής και τον Ψυχάρη και δεν δίνει λεφτά για να καλυφθούν τα κενά στα σχολεία, τονίζοντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ το έπαιζαν απλοί και τώρα χρησιμοποιούν θωρακισμένες Μercedes όπως ο Γιάννης Δραγασάκης.

Κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τρία χρόνια μαύρισε η ψυχή μου τώρα νιώθω ελεύθερη, είναι άθλιοι, κακοί. Κοιτούν μόνο τον εαυτό τους. Με ψέμα και υποκρισία αρπάζουν την ψήφο του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δήλωσε ότι αν ποτέ γύριζε στην Βουλή δεν θα άλλαζε τίποτα απ’ όσα έπραξε.

ysterografa.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...

Η συγγραφέας Ουλρίκε Ράιλανς στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Το Ινστιτούτο Γκαίτε, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης...