18.8 C
Chania
Sunday, March 23, 2025

Ρεσιτάλ ασέβειας! «Δημοσιογράφοι» μπούκαραν στο δωμάτιο του λήπτη των νεφρών του 3χρονου Άγγελου για… δηλώσεις και φωτογραφίες

Ημερομηνία:

Αλγεινή εντύπωση και ετεροντροπή προκαλούν οι πληροφορίες που θέλουν «δημοσιογράφους» να εισέβαλαν στο δωμάτιο του 37χρονου στον οποίο μεταμοσχεύθηκαν τα νεφρά του μικρού Άγγελου.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, σε ένα ρεσιτάλ ασέβειας και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, οι εν λόγω «συνάδελφοι» μπουκαραν με τα… κινητά τους τηλέφωνα στον θάλαμο που νοσηλεύεται ο μεταμοσχευμένος άνδρας στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες και να του «αποσπάσουν» κάποια δήλωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας ταράχτηκε από την εισβολή, η οποία σημειώθηκε μόλις δύο ώρες μετά το πολύωρο χειρουργείο….

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ