Ροζ συμβολικός «ΚΗΠΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» στον Δημοτικό Κήπο Χανιων για έναν πολύ σημαντικό σκοπό

Κανένα σχόλιο

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, εθελόντριες του «Ορίζοντα», σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων και με τη βοήθεια της Υπηρεσίας Πρασίνου, φυτέψαμε έναν συμβολικό κήπο ελπίδας με ροζ λουλούδια, στον χώρο του Δημοτικού Κήπου.

Σκοπός της δράσης να προωθήσουμε το μήνυμα «Μάθε, Πρόλαβε, Αντιμετώπισε!».

Ο Σύλλογος «Ορίζοντας» δεν είναι εδώ μόνο για να στηρίζει τις οικογένειες παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο, αλλά και για να ευαισθητοποιεί και στην συγκεκριμένη περίπτωση να υπενθυμίσει σε όλες τις γυναίκες να μην ξεχνούν τον προληπτικό τους έλεγχο, γιατί η έγκαιρη διάγνωση μπορεί πραγματικά να σώσει ζωές!

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live