«Ρομπέρτο Τσούκκο» από τη θεατρική ομάδα «4»

Κανένα σχόλιο

Σάββατο 4 Μάη, 9 το βράδυ στο Theatre 73100, Πατριάρχου Γερασίμου 18

Η θεατρική ομάδα “4” παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση Ρομπέρτο Τσούκκο του Bernard – Marie Coltes,
μετάφραση Δ. Δημητριάδη, Εκδόσεις Άγρα 1992 & 2008

Ένας παράξενος άντρας που τη μια στιγμή μοιάζει μισοπεθαμένος από το φόβο του και την άλλη συμπεριφέρεται σαν ψυχρός δολοφόνος περιφέρεται στο Μικρό Σικάγο. Αυτοί που τον συναντούν είναι όλοι χαρακτήρες χωρίς ηθική, με αδυναμίες και ελαττώματα που αδιαφορούν μπροστά στον πόνο του άλλου ή ακόμη χειρότερα τον παρακολουθούν με αδηφάγο περιέργεια. Μόνη εξαίρεση ένας γέρος …

"Sponsored links"

Μια αληθινή ιστορία που θίγει το θέμα της υποκριτικής αγνότητας και σεμνοτυφίας σε έναν κόσμο που θεοποιείται η εικόνα και η αδιαφορία για τον εσωτερικό κόσμο κυριαρχεί. Το έργο φέρνει αντιμέτωπο το θεατή με τις αλήθειες της σύγχρονης κοινωνίας από την σκοπιά ενός ανθρώπου που νιώθει αφόρητη πίεση από αυτήν και ο οποίος φτάνει να αποτελεί απειλή όταν στην πραγματικότητα νιώθει συνεχώς πως ο ίδιος απειλείται.

τηλ κρατήσεων: 6973 525 049.

Γενική είσοδος 10 ευρώ

Δημιουργία σκηνικού: Camino Service Xania”, Sigma Greece, Akis Kasiotakis

Αφίσα: Natasa Mparaklili

Video: Welcome ToThe Madhouse και Yanis Crom

Χώρος γυρίσματος video: Chania Metal Petakakis

Χορογραφία: Jazz Train Studio και Vasiliki Doudoulaki

Σκηνοθεσία: Roussa Markaki

"Sponsored links"

Παίζουν: Κέλλυ Βλαμάκη, Βασιλική Καρυστινού, Άκης Κασιωτάκης, Γεωργία Ξυλούρη, Βαγγέλης Τσουκάτος, Δημοσθένης Χαριτάκης.

Το τρέιλερ της παράστασης:

 

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις