Ρωσία: Αύξησε 10% τα έσοδά της παρά τις δυτικές κυρώσεις

Κανένα σχόλιο

Τα έσοδα του ρωσικού προϋπολογισμού αυξήθηκαν κατά 10% στα 20 τρισεκατομμύρια ρούβλια τους πρώτους εννέα μήνες του τρέχοντος έτους παρά τις κυρώσεις, δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν.

«Οι κυρώσεις δεν έχουν διαταράξει τη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Ρωσίας και δεν έχουν επηρεάσει τη μακροοικονομική σταθερότητα», δήλωσε σε κυβερνητική συνεδρίαση.

Ο Μισούστιν σημείωσε ότι «τα συστημικά μέτρα που ελήφθησαν επέτρεψαν τη σταθεροποίηση της κατάστασης στην οικονομία, τη στήριξη των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων και ολόκληρων κλάδων και τη διάσωση θέσεων εργασίας στις περιφέρειες».

"Sponsored links"

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα έσοδα του προϋπολογισμού την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2022 ήταν υψηλότερα από τα αναμενόμενα, καθώς αυξήθηκαν κατά 10% στα 20 τρισεκατομμύρια ρούβλια. Οι δαπάνες αυξήθηκαν κατά 5,5% σε 19,5 τρισεκατομμύρια ρούβλια, μεταξύ άλλων λόγω της αύξησης των πληρωμών στο πλαίσιο των κοινωνικών υποχρεώσεων του κράτους.

Ταυτόχρονα, ο Μισούστιν επεσήμανε ότι η παροχή οικονομικής βοήθειας, υπηρεσιών και διαφόρων παροχών έγινε ακόμη πιο στοχευμένη.

ieidiseis.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live