21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Ρωσία: Ετοιμάζουμε ήδη την απάντησή μας στην πολύ σοβαρή απειλή του ΝΑΤΟ – Έχει πλήρη εμπλοκή στον πόλεμο στην Ουκρανία

Ημερομηνία:

Ρωσία προετοιμάζει ήδη την απάντησή της στην πολύ σοβαρή απειλή που είναι το ΝΑΤΟ» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, τονίζοντας ότι η δυτική στρατιωτική συμμαχία «έχει ήδη πλήρη εμπλοκή στον πόλεμο στην Ουκρανία», με φόντο τις ανακοινώσεις στη Σύνοδο της Βορειατλαντικής Συμμαχίας για περαιτέρω στρατιωτική ενίσχυση στο Κίεβο.

Από τη πλευρά του ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ κατήγγειλε τη δέσμευση της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ να δεχτεί, συν τω χρόνω, την Ουκρανία στους κόλπους του και είπε ότι η Ρωσία θα πρέπει να εργαστεί για την «εξαφάνιση» τόσο της Ουκρανίας όσο και της στρατιωτικής συμμαχίας.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μεντβέντεφ επικαλέστηκε στα αγγλικά τη διακήρυξη του ΝΑΤΟ από την σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον αυτή την εβδομάδα: «Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε (την Ουκρανία) σε αυτή την μη αναστρέψιμη πορεία προς την πλήρη ευρωατλαντική ολοκλήρωση, περιλαμβανομένης της ένταξης στο ΝΑΤΟ».

Ο Μεντβέντεφ συνέχισε στα ρωσικά: «Το συμπέρασμα είναι προφανές. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε η μη αναστρέψιμη πορεία της Ουκρανίας προς το ΝΑΤΟ να ολοκληρωθεί είτε με την εξαφάνισή της είτε με την εξαφάνιση του ΝΑΤΟ. Ή ακόμη καλύτερα -με την εξαφάνιση και των δύο».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...