Ρόδο και Κρήτη διαλέγουν οι Νορβηγοί για τις διακοπές τους

Κανένα σχόλιο

Μεγάλη άνοδο καταγράφουν στη Νορβηγία οι κρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα σύμφωνα με μεγάλη έρευνα του Ticketmaster Feriereiser.

Μάλιστα τον Φεβρουάριο κατεγράφη μία αύξηση των κρατήσεων για τη θερινή περίοδο της τάξης του 21%, τάση που εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί και τον Μάρτιο.

Στους μεγάλους κερδισμένους, μέχρι στιγμής, αναδεικνύονται η Ισπανία και η Ελλάδα, ενώ για την Τουρκία, αναφέρεται ότι μέχρι πρότινος υπήρχε σημαντική υστέρηση των κρατήσεων και μόνον το τελευταίο διάστημα άρχισε να αντιστρέφεται αυτή η τάση.

"Sponsored links"

Ειδικά για τη χώρα μας, επισημαίνεται ότι εμφανίζει ξανά σημαντική δυναμική ύστερα από ένα πάγωμα στις αρχές του χρόνου και μάλιστα, η ενδυνάμωση της ζήτησης ωθεί τους tour operators στην αύξηση των πτήσεων charter για σειρά ελληνικών προορισμών.

Μεταξύ των ελληνικών προορισμών, η Κρήτη και η Ρόδος έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση γενικά, ενώ ειδικά ως προς τις πτήσεις charter, η Κρήτη έχει περάσει στην πρώτη θέση από δεύτερη, πέρυσι την ίδια εποχή, ξεπερνώντας τη Μαγιόρκα, ενώ η Ρόδος πέρασε τρίτη από τέταρτη, ξεπερνώντας την Αττάλεια.

Επιπρόσθετα, η Κως ανέβηκε στην όγδοη θέση από 11η, η Σαντορίνη στην ένατη από 12η ενώ στους προορισμούς charter με αξιοσημείωτη άνοδο, συγκαταλέγονται η Σάμος και η Κάρπαθος.
Στην έρευνα αναφέρεται επίσης ότι αυξημένο ενδιαφέρον υπάρχει και για την Αθήνα και μάλιστα μεταξύ των Νορβηγών μικρότερων ηλικιακών ομάδων.

enikonomia.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live