Σάλος στα Χανιά: Mαύρες κούκλες-ανθρώπινα ομοιώματα κρατάνε τις ομπρέλες στη Χρυσή Ακτή | Φωτός

Κανένα σχόλιο
Υπάρχει προφίλ στο Instagram με την ίδια ονομασία που έχει φωτογραφία κοντινή με το ομοίωμα-κούκλα ενώ μαρτυρίες από τα Χανιά επιβεβαιώνουν πως όντως υπάρχουν οι συγκεκριμένες κούκλες στο beach bar.

Πολλές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στα social media και δη στο Twitter φωτογραφίες που εμφανίζονται πως είναι από το beach bar Χρυσή Ακτή (Golden Beach) στα Χανιά της Κρήτης και οι οποίες απεικονίζουν μαύρες κούκλες ομοιώματα να κρατάνε ομπρέλες.

2

Στη θέα αυτών των φωτογραφιών η αγανάκτηση είναι εύλογη καθώς παραπέμπουν σε εποχές δουλεμπορίου και γενικότερα μιλάμε για μια κάκιστη και εμετική ιδέα, με ένα καθόλα ρατσιστικό αποτέλεσμα.

"Sponsored links"

2

Πολλοί χρήστες στα social media έχουν κάνει Google Search και φαίνονται απλές ομπρέλες, ωστόσο υπάρχει προφίλ στο Instagram με την ίδια ονομασία που έχει φωτογραφία κοντινή με το ομοίωμα-κούκλα ενώ και μαρτυρίες από τα Χανιά επιβεβαιώνουν πως όντως υπάρχουν οι συγκεκριμένες κούκλες στο beach bar.

2

2

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live