Σήμερα κατατίθεται η αγωγή των εργαζομένων της ΕΡΑ Ηρακλείου και του Τηλεοπτικού Σταθμού Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Σήμερα κατατίθεται η αγωγή των εργαζομένων της ΕΡΑ Ηρακλείου και του Τηλεοπτικού Σταθμού Κρήτης. Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προσκαλούνται οι αλληλέγγυοι στον αγώνα μας να καταδείξουμε ΟΛΟΙ μαζί, ότι αυτή η κοινωνία αντιστέκεται κι έχει εφεδρείες λογικής! Προστατεύουμε το Σύνταγμα και την ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση! Την Τετάρτη με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 3 μηνών από το λουκέτο στην ΕΡΤ προβάλλεται και αναμεταδίδεται στην πλ. Ελευθερίας η συναυλία που διοργανώνεται στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.

Την Πέμπτη, στις 8μμ στην πλ. Ελευθερίας οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στο Ηράκλειο, διοργανώνουν συναυλία με τους: Πέτρο Μαυροματίδη, Γιάννη Κασωτάκη, Νόστιμον Ημαρ, Γιάγκο Χαιρέτη, Κάλεσμα της Φύσης, Νίκο Χρονάκη, Ισίδωρο Παπαδάκη, Μιχάλη Κανακάκη.

Την Κυριακή στις 8.30 μμ στο μικρό κηποθέατρο με ελεύθερη την είσοδο για το κοινό συνδιοργανώνεται με την ΕΛΜΕ Ηρακλείου μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας για την διάλυση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα στην εκπαίδευση, την υγεία, την ραδιοτηλεόραση και στις κοινωνικές δομές.

"Sponsored links"

Η ΕΡΤ ήταν είναι και θα παραμείνει ανοιχτή!!

Οι εργαζόμενοι ΕΡΤ Ηρακλείου

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live