Σήμερα στο ΣτΕ εκδικάζεται η υπόθεση Ρίχτερ

Κανένα σχόλιο

Σήμερα Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020, στις 09.30 το πρωί, συζητείται μετ’ αναβολήν ενώπιον του Γ΄ Τμήματος του ΣτΕ σε επταμελή σύνθεση η αίτηση ακυρώσεως του Καθηγητή Χ. Ρίχτερ κατά της απόφασης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης, με την οποία τού αφαιρέθηκε ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα.

Ο Χάινς Ρίχτερ διώκεται για παράβαση του άρ. 2 του λεγόμενου αντιρατσιστικού νόμου και αθωώνεται μετά από διαδικασία τριών μηνών. Οι μάρτυρες κατηγορίας Καθηγητές επανέρχονται και ζητούν την αφαίρεση της επιτιμίας, κάτι το οποίο έγινε από τη Σύγκλητο.

Το κλητήριο θέσπισμα

"Sponsored links"

Κλητήριο θέσπισμα Ρίχτερ by athananag

 

Η Αίτηση Ακυρώσεως

Αίτηση Ακυρώσεως Richter by Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις