Σα προφητεία του Παΐσιου… Το φύλλο που κυκλοφορεί σε κάθε απεργία… κανονικά δίχως να σπάει την απεργία!

Κανένα σχόλιο

Θα απεργούν, αλλά θα είναι σα να μην απεργούν… Ακούγεται σα προφητεία του Παΐσιου

Το απεργοσπαστικό φύλλο, επί χρόνια κατορθώνει το ακατόρθωτο.

Βλέπετε, αν και οι δημοσιογράφοι του… απεργούν (…όχι όλοι), το φύλλο κυκλοφορεί κανονικά όπως όταν δεν απεργούν οι δημοσιογράφοι.

"Sponsored links"

Έχει ειδησεογραφία, έχει αφιερώματα από …συνεργάτες που δεν πληρώνονται, έχει και τα ρεπορτάζ… από την απεργία, ακόμα και από εκδηλώσεις κινημάτων που συμμετέχουν άνθρωποι της Αριστεράς έχει ρεπορτάζ… Και κυρίως, κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Και την επόμενη ημέρα, οι διαδηλωτές κι οι αγωνιστές σπεύδουν πρωί – πρωί να αγοράσουν το φύλλο για να διαβάσουν για την απεργία τους!

Είναι πράγματι… θαύμα! Να σπας την απεργία ενώ λες “ζήτω η απεργία”, και να σε επιβραβεύουν!

Κύριε ελέησον…

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live