12.8 C
Chania
Monday, January 26, 2026

Σεμινάριο για τη φωνητική τέχνη στο Τζερμιάδων

Ημερομηνία:

Βιωματικό σεμινάριο φωνητική τέχνης στο Λασίθι στον παραδοσιακό ξενώνα “Αργουλιάς”, στο Τζερμιάδων, θα πραγματοποιηθεί στις 1-3 Σεπτεμβρίου.

Το σεμινάριο, απευθύνεται σε όσους αναζητούν, μέσα από τη φωνή τους, να ανακαλύψουν και να μοιραστούν την εσωτερική τους αλήθεια, όπως τονίζουν οι διοργανωτές και σημειώνουν ότι δεν είναι απαραίτητες οι μουσικές γνώσεις.

“Θα αναζητήσουμε την έκφρασή μας μέσα από τη φωνή μας και θα εργαστούμε στα παρακάτω: καλή στάση σώματος, αναπνοή, στήριξη, αναζήτηση της δική μας, μοναδικής και ιδανικής φωνής, εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, άνοιγμα προς την ομάδα, επιλογή ρεπερτορίου, ορθή προφορά της Ελληνικής και των ξένων γλωσσών, η αισθητική του ήχου στις διάφορες εποχές και στον κάθε συνθέτη. Θα νιώσουμε μεγαλύτερη ευκολία στο να μιλάμε και να τραγουδάμε στους άλλους, θα ασκηθούμε στο να ανοίγουμε την καρδιά μας μέσα από τη φωνή μας, θα αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στην εσωτερική μας ποιότητα, θα καλυτερεύσουμε τη σχέση με το σώμα μας, θα διορθώσουμε συνήθειες που μας δυσκολεύουν, θα έρθουμε σε βαθύτερη επαφή με την αλήθεια μας, με τον εαυτό μας”.

Διδασκαλία: Ιωάννης Ιδομενέως

Η αίτηση συμμετοχής (όπου αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες):

https://bit.ly/3JVBhd0

Πληροφορίες: 6932855194

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Energy Café στα Χανιά: Μιλώντας για την ενέργεια και το μέλλον

Η ΙΝΖΕΒ και η Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων με τον Πρεσβευτή του Συμφώνου για το...

ΚΚΕ Χανίων: Σε πλήρη προσυνεδριακή τροχιά με το βλέμμα στο 22ο Συνέδριο και τη λαϊκή αντεπίθεση

Σε πλήρη προσυνεδριακή τροχιά εισήλθε η Τομεακή Επιτροπή Χανίων...