24.4 C
Chania
Παρασκευή, 8 Μαΐου, 2026

Σεπόλια: Εξι ακόμα μήνες στη φυλακή η μητέρα της 12χρονης

Ημερομηνία:

Για έξι ακόμα μήνες παρατείνεται η προσωρινή κράτηση της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια, η οποία με βάση την απόφαση της δικαιοσύνης βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία της συνέργειας σε μαστροπεία σε βάρος της ίδιας της κόρης της.

Η απόφαση για την παράταση της προσωρινής της κράτησης ελήφθη με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.Έτσι, η κατηγορουμένη, η οποία έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της συνέργειας στη μαστροπεία σε βάρος της κόρης της, θα παραμείνει στη φυλακή για ακόμη έξι μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορούμενη εμμένει στη θέση της άρνησης της κατηγορίας ενώ και η η κόρη της έχει καταθέσει ότι η μητέρα της δεν έχει σχέση με όσα της αποδίδονται.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συναγερμός στην Κρήτη για σκόνη από τη Σαχάρα: Υπέρβαση ορίων το Σαββατοκύριακο

Η Περιφέρεια Κρήτης προειδοποιεί για υπέρβαση ορίων σκόνης από τη Σαχάρα στις 9-10 Μαΐου. Συστάσεις για ευπαθείς ομάδες, χρήση μασκών FFP2 και μέτρα προστασίας σε εσωτερικούς χώρους.

Παρέμβαση Συντυχάκη στα υπουργεία Παιδείας και Δικαιοσύνης για τη δίωξη μαθητών του Μουσικού Σχολείου Χανίων

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης παρενέβη στα υπουργεία Παιδείας και Δικαιοσύνης για τη δίωξη μαθητών του Μουσικού Σχολείου Χανίων. Δεσμεύσεις για παύση της ποινικής διαδικασίας.

Η Τ.Ε. Χανιών του ΚΚΕ τιμά την 81η επέτειο της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών

Η Τ.Ε. Χανιών του ΚΚΕ τίμησε την 81η επέτειο της Αντιφασιστικής Νίκης με κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των 33 Σοβιετικών Στρατιωτών στον Άγιο Λουκά Χανίων.

Πολάκης: «Παραγγελία της πρεσβείας των ΗΠΑ το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας»

Σε «παραγγελία της πρεσβείας των ΗΠΑ» απέδωσε το νομοσχέδιο...