Σερβιτόροι στο Δουβλίνο “τσακίζουν” παρέα ρατσιστών που παρενοχλούσε μαύρη έγκυο κοπέλα

Κανένα σχόλιο

Παρέα ρατσιστών στο Δουβλίνο πήγε στο τραπέζι μιας μαύρης εγκύου κοπέλας και της έριχναν καπνό στο πρόσωπό της και στην συνέχεια μετά εκφόβιζαν τους σερβιτόρους.

Τότε οι σερβιτόροι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και υπερασπίστηκαν την κοπέλα. Οι ρατσιστές δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν. Τότε ξεκίνησαν στη μέση του δρόμου να έρχονται σε σωματική σύγκρουση, με τους σερβιτόρους να τσακίζουν την παρέα, που υπερτερούσαν αριθμητικά.

Τα βίντεο από την διαμάχη έγιναν viral, με όλο τον κόσμο να αποθεώνει τους σερβιτόρους για το μάθημα που έδωσαν στην παρέα των ρατσιστών.

"Sponsored links"

 

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live