Σε Ασή Γωνιά και Σούδα οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ

Κανένα σχόλιο

Σε συγκεντρώσεις μίλησαν το Σάββατο στην Ασή Γωνιά και την Κυριακή στη Σούδα, οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά.

Σε σχετικό δελτίο τύπου σημειώνονται τα εξής:

Τονίστηκε προς τους παραβρισκόμενους η καταστροφική για την οικονομία επτάμηνη διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, που είχε ως αποτέλεσμα, αφενός μεν να επιβαρυνθεί ο Ελληνικός λαός με επιπλέον 85 δις ευρώ, αφετέρου δε να μετατραπεί η πρόβλεψη για ανάπτυξη 6% τη διετία 2015-16, σε ύφεση 4%.

"Sponsored links"

Περαιτέρω, τονίστηκαν “τα τερατώδη ψεύδη του κ. Τσίπρα”, όπως είπαν, ο οποίος κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών του Ιανουαρίου 2015 είχε υποσχεθεί στους πάντες τα πάντα. Όλοι θυμούνται τις υποσχέσεις για 13η σύνταξη, για μη μείωση των συντάξεων, για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, το αφορολόγητο έως 12.000 ευρώ και την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων με ένα νόμο και ένα άρθρο. Επισημάνθηκε περαιτέρω ότι οι δύσκολοι καιροί επιβάλλουν πολιτικές συναινέσεις τις οποίες επιδιώκει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα ο οποίος διεκδικεί εγωιστικά την αυτοδυναμία, που όπως διαφαίνεται είναι αδύνατη.

Ιδιαίτερα, στην Ασή Γωνιά, μεταξύ των άλλων, αναλύθηκαν οι συνέπειες από τις καταστροφικές προβλέψεις του τρίτου μνημονίου που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας, για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, πράγμα που η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επισήμανε νωρίς, υποσχόμενη διά του προέδρου της Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι θα επιδιώξει, ως κυβέρνηση, την εξεύρεση ισοδύναμων μέτρων προκειμένου να αμβλυνθούν οι τραγικές συνέπειες για τον αγροτικό κόσμο.

Από την πολιτική ανάλυση που έγινε ήταν εμφανής ο προβληματισμός και εν πολλοίς η αγανάκτηση των παραβρισκόμενων, δεδομένοι ότι πολλοί από αυτούς είχαν πειστεί και είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live