Σε βίντεο από drone η ιστορικών διαστάσεων πορεία για τα Τέμπη στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Ένα βίντεο με στιγμές από την ιστορικών διαστάσεων πορεία της Τετάρτης 8 Μαρτίου αναρτήθηκε στη σελίδα αυτοοργανωμένοι δημόσιοι χώροι.

Στο βίντεο αποτυπώνεται το πραγματικό μέγεθος της πορείας αφού μέσω λήψης εικόνων από drone φαίνεται το ανθρώπινο ποτάμι που πλημμύρισε τα Χανιά για να εκφράσει “μηνύματα πένθους, κοινωνικής και ταξικής οργής”, όπως αναφέρεται και σε σχετικό κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση.

Δείτε το βίντεο:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live