Σε δύο σχολεία στο Ηράκλειο κατάληψη για τις μάσκες

Κανένα σχόλιο

Δεν είναι μόνο “τίτλος” ενηλίκων, καθώς τον διεκδικούν και ανήλικοι μαθητές! Οι αρνητές της μάσκας … δεν έχουν ηλικία και διαιωνίζουν τις απόψεις των γονέων, ακόμη κι αν στερούνται επιστημονικής τεκμηρίωσης.

Στο “χορό” των καταλήψεων, σήμερα, στο Ηράκλειο μπήκαν το 5ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου και το Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίων Δέκα, για τις μάσκες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ενημέρωση από τη διεύθυνση β’βάθμιας εκπαίδευσης, επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε αυτούς που δεν φορούν μάσκες!

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live