Σε κατάληψη προχώρησαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ στην Κίσαμο

Κανένα σχόλιο

Σε κατάληψη προχωρούν από σήμερα οι μαθητές του ΕΠΑΛ στην Κίσαμο, οι οποίοι με υπόμνημα που απέστειλαν στο Δήμαρχο της περιοχής εξηγούν τούς λόγους που τους οδήγησαν σε αυτήν την διαμαρτυρία.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά:

Θέλουμε εργαστήρια

"Sponsored links"

Θέλουμε χώρους άθλησης

Θέλουμε υπόστεγα

Θέλουμε ΣΧΟΛΕΙΟ

Να σταματήσει η αδιαφορία

Να σταματήσει ο εμπαιγμός των συνεχών μεταθέσεων αποπεράτωσης των προσωρινών(!!!!) εγκαταστάσεων.

Δικαιούμαστε και απαιτούμε ένα ανθρώπινο σχολείο για εμάς και τα παιδιά μας. Παράλληλα απαιτούν την ΑΜΕΣΗ επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλογερή στους χώρους προσωρινής στέγασης μας ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις τρικοκοσμικές συνθήκες λειτουργίες του σχολείου μας”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live