Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δήμοι Μαλεβιζίου, Χερσονήσου και Σητείας

Κανένα σχόλιο

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος Χερσονήσου, ο δήμος κηρύχθηκε εκ νέου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σύμφωνα με την απόφαση, η κατάσταση αυτή παρατείνεται μέχρι τις 20 Απριλίου.

Σημειώνεται πως ο Δήμος Χερσονήσου βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Οκτωβρίου του 2020.

Επίσης, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν η Δημοτική Ενότητα Τυλίσου και η Δημοτική Ενότητα Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου η οποία θα ισχύει, τουλάχιστον, μέχρι και τις 17 Απριλίου 2023. Παράλληλα, για την Δημοτική Ενότητα Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου που είναι ήδη κηρυγμένη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την περασμένη άνοιξη, υπάρχει η δυνατότητα παράτασης πριν την ημερομηνίας λήξης, μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Μαλεβιζίου και σχετική εισήγηση της Περιφέρειας Κρήτης.

"Sponsored links"

Υπενθυμίζεται ότι χθες κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Σητείας που επλήγη περισσότερο από τα καιρικά φαινόμενα.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live