Σε κινητοποιήσεις οι νοσοκομειακοί γιατροί του Ρεθύμνου μετά την παραίτηση της Ελένης Ιωαννίδου

Κανένα σχόλιο

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί του Ρεθύμνου μετά την παραίτηση της Δ/ντριας της Παθολογικής κλινικής του ΓΝΡ, αρχής  γενομένης με τρίωρη στάση εργασίας σημερα και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη πύλη του νοσοκομείου.

Σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου, αναφέρεται: «Η γενική συνέλευση της ένωσης μπροστά στην κρίσιμη κατάσταση που διαμορφώνεται μετα την παραίτηση της δντριας της Παθολογικής κλινικής, συνήλθε σήμερα 04-01-23 και αποφάσισε:

1)Τρίωρη στάση εργασίας την Δευτέρα 09-01-23 και συγκέντωση στην πύλη του νοσοκομείου,στις 11πμ.

"Sponsored links"

2)Συνέντευξη τύπου και κάλεσμα στην κοινωνία για συστράτευση.

3)Απο κοινού με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρεθύμνου σύγκλιση ευρείας σύσκεψης την Δευτέρα 09-01 στις 7 μμ.Θα κληθούν τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σωματεία του νομού,οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες,ο εμπορικός σύλλογος, οι βιοτέχνες και οι βουλευτές του νομού.

Στόχος θα είναι η διοργάνωση μιας πανρεθυμνιώτικης κινητοποίησης για την διάσωση του νοσοκομείου απαιτώντας άμεσα μέτρα.

4)Νέα γενική συνέλευση την Δευτέρα 09-01 για εκτίμηση της κατάστασης και κλιμάκωση».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live