Σε πλήρη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας ο Δήμος Χανίων για την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών φαινομένων – Κλειστές όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις και τα ΚΕΠ

Κανένα σχόλιο

Έκτακτη σύσκεψη για την ετοιμότητα πολιτικής προστασίας στον Δήμο Χανίων, σε σχέση με την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 24/01/2022, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αναμένονται πολύ ισχυρά φαινόμενα και στην περιοχή των Χανίων και για τον λόγο αυτό, οι υπηρεσίες του Δήμου Χανίων εφάρμοσαν τον σχεδιασμό για την πλήρη ετοιμότητα αντιμετώπισης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, σε συνεννόηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή.

Τη συνεδρίαση συντόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και συμμετείχαν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Μιχάλης Τσουπάκης και Τεχνικών Συνεργείων, Γιάννης Νικηφοράκης, υπεύθυνοι και για τις Δημοτικές Ενότητες, Σούδας και Κεραμειών αντίστοιχα, οι υπεύθυνοι αντιδήμαρχοι των Δ.Ε., Ακρωτηρίου και Ελ. Βενιζέλου-Στέλιος Μιχαηλάκης, Θερίσου-Τάσος Αλόγλου, Ν. Κυδωνίας-Ελένη Ζερβουδάκη, ο Αντιδήμαρχος Νεκτάριος Ψαρουδάκης, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων, Χρυσούλα Χατζηδάκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Μανώλης Κοτσιφάκης, οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη από τις αντίστοιχες Διευθύνσεις και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.

"Sponsored links"

Με συνολικά 20 οχήματα έργου για τον εκχιονισμό και την επέμβαση στα πιο καίρια σημεία του Δήμου, δύο ξεχωριστά συνεργεία έκτακτης δράσης για αποκομιδή επικίνδυνων απορριμμάτων και δέντρων-κλαδιών, την 24ωρη λειτουργία του Δημοτικού Πρατηρίου Καυσίμων για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων, εργαζόμενοι από τα συνεργεία του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την επέλαση του νέου κύματος της κακοκαιρίας.

Για να ξεπεραστούν με τη μέγιστη ασφάλεια τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, απευθύνει έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, μέχρι το πέρας της κακοκαιρίας, ενώ υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει όλοι να ακολουθούμε απαρέγκλιτα τις υποδείξεις και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Κλειστές όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χανίων

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου θα Χανίων θα παραμείνουν κλειστές από σήμερα Δευτέρα, 24/1/2022 ώρα 17.00  έως και την Τετάρτη, 26/1/2022.

Κλειστά και τα ΚΕΠ

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι σήμερα Δευτέρα 24/01/2022, τα ΚΕΠ του Δήμου Χανίωνθα παραμείνουν κλειστά σε εφαρμογή της εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live