20.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Σε Πολεοδομία, Διεύθυνση Δασών και Αντιπεριφέρεια Χανίων ο Β. Κοντεζάκης

Ημερομηνία:

Συναντήσεις στην Υπηρεσία Δόμησης (Πολεοδομία), στη Δ/νση Δασών Χανίων (Δασαρχείο) και στην Αντιπεριφέρεια Χανίων  πραγματοποίησε την Τρίτη2Μαϊου2023 ο Υποψήφιος Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής,κος Βασίλης Κοντεζάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξειςστα τεχνικά, πολεοδομικά και αναπτυξιακά θέματα του Νομού Χανίων, που απασχολούν χιλιάδες πολίτες, επαγγελματίες αλλά και υπαλλήλους.

Τον κοΚοντεζάκη υποδέχτηκαν τον πρωί στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Χανίων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κος Χαζηράκης Νίκος, ο διευθυντής κος Τρουλάκης Φραγκίσκοςκαι οι προϊστάμενοι τωνδιαφόρων τμημάτων κος Στρογγυλός Γιάννης,κα Αποστολοπούλου Χριστίνα, κα Σαπουνάκη Αργυρώ, παρόντας ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Δυτικής Κρήτης κος Σοφιανός Σπύρος καθώς και αρκετοί συνάδελφοι του Υποψήφιου Βουλευτή από τον τεχνικό κλάδο. Συζητήθηκαν και έγινε ενημέρωση για διάφορα φλέγοντα πολεοδομικά θέματα (κύρωση πράξεων εφαρμογής, εκτός σχεδίου δόμηση, εξέλιξη χωροταξικών θεμάτων κλπ.), από την μεριά των υπαλλήλων τονίσθηκε επίσης το μείζον θέμα της υποστελέχωσης στην υπηρεσία δόμησης και οι λύσεις που έχουν δρομολογηθεί, το οποίοαποτελεί  το μεγαλύτερο πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας σε συνδυασμό με την μισθολογική στασιμότητα σε μια εποχή που το κόστος ζωής όλο και γιγαντώνεται.

Στη συνέχεια ο κος Κοντεζάκης επισκέφθηκε τη Δ/νση Δασών Χανίων στην Χρυσοπηγήπου τον υποδέχθηκαν η δ/ντρια κα Σκλαβάκη Πολύμνια και οπροϊστάμενος του Τμήματος Προστασίας, Διοίκησης και Διαχείρισης Δασών κος Φωτάκης Γιάννης, όπου συμμετείχε σε παραγωγική τεχνοκρατική σύσκεψη για το θέμα της επιτάχυνσης της εκδίκασης αντιρρήσεων των Δασικών Χαρτών. Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκτός των παραπάνω, η προϊσταμένη του Τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεωνκαι Δασικών Χαρτών κα Σκουμπάκη Λίτσα,η δασολόγοςκα Μπιζούρα Κατερίνα, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κος Πραματευτάκης Χρήστος και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Δυτικής Κρήτης κος Σοφιανός Σπύρος.

Τέλος αργά το μεσημέρι ο κος Κοντεζάκης επισκέφθηκε το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Χανίων, όπου ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων κος Νίκος Καλογερής καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες τον ενημέρωσαν αναλυτικά και επι μακρόν για το σύνολο των ζωτικών και πολύ σημαντικών τεχνικών έργων και παρεμβάσεων που εκτελούνται, μελετούνται ή πρόκειται να εκτελεστούν σε όλη την επικράτεια του Νομού Χανίων με ευθύνη της Αντιπεριφέρειας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...