Σε σχολεία του Δ. Πλατανιά η Λαϊκή Συσπείρωση – Πολλά τα προβλήματα

Κανένα σχόλιο

Σήμερα κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανθούση Δημοτικό Σύμβουλο Πλατανιά, περιόδευσε σε σχολικές μονάδες του Δήμου Πλατανιά. Συγκεκριμένα βρέθηκε στο Γυμνάσιο Πλατανιά, Γυμνάσιο-Λύκειο Βουκολιών και Γυμνάσιο-Λύκειο Κολυμβαρίου.

Σε συναντήσεις με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, εκπαιδευτικών καθώς και την μαθητική κοινότητα συζήτησαν τα προβλήματα και αντάλλαξαν απόψεις καταγράφοντας την κοινή αγωνία όλων για άμεσες παρεμβάσεις.

Χαρακτηριστικά στο Γυμνάσιο Πλατανιά κυριαρχεί η αγωνία για άμεσο έλεγχο στατικής επάρκειας του κτιρίου μετά την πρόσφατη ρωγμή που δημιουργήθηκε σε δυο αίθουσες διδασκαλίας.

"Sponsored links"

Στο Γυμνάσιο – Λύκειο Βουκολιών που μέχρι σήμερα παραμένει κενή η θέση του Μαθηματικού, που παραμένουν τα τέσσερα λυόμενα ως αίθουσες διδασκαλίας, που σχεδόν σε κάθε βροχόπτωση δημιουργούνται προβλήματα στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις λόγω βραχυκύκλωσης και φυσικά όλο και καθυστερεί η ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης των υφιστάμενων υποδομών του τέλος στο Γυμνάσιο-Λύκειο Κολυμβαρίου πέραν του κενού σε βιολόγο καθηγητή που υπάρχει καθυστερεί η ολοκλήρωση της πολύπαθης και πολυδιαφημιζόμενης ανακατασκευής του καθώς σε λίγες μέρες εκπνέει και η τρίτη παράταση του έργου χωρίς αυτό να έχει ολοκληρωθεί.

Οι αγωνίες και τα όνειρα των μαθητών και συνολικά τις σχολικής κοινότητας μπορούν να βρουν διέξοδο μόνο στην οργάνωση του αγώνα τους για Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία για όλους και καλούμε εδώ και τώρα τους θεσμοθετημένους φορείς να αναλογιστούν τις ευθύνες τους .

Στις συναντήσεις μετείχαν και η Μαρία Γαυγιωτακη μέλος του Δ.Σ της ΕΛΜΕ καθώς και ο Μανόλης Παπαδακης Γραμματέας του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Κρήτης .

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις