Σε φιάσκο εξελίχθηκε η βράβευση του Μπέου ως «καλύτερου δημάρχου στην Ελλάδα»

Κανένα σχόλιο

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η εκδήλωση στην οποία επρόκειτο να βραβευθεί ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ως ο καλύτερος Δήμαρχος στην Ελλάδα, μετά την άρνηση από πλευράς του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη να παρευρεθούν σε αυτή, με συνέπεια οι διοργανωτές να την αναβάλουν.

«Μας στήριξε σε δύσκολες εποχές, πριν ασχοληθεί με την πολιτική και εμείς θα του το ανταποδώσουμε βραβεύοντας τον» δήλωνε λίγες ημέρες πριν ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου ανακοινώνοντας ότι θα βραβεύσουν τον Αχιλλέα Μπέο ως τον «καλύτερο δήμαρχο της Ελλάδας».

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το magnesianews.gr, μετά την άρνηση από πλευράς του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη να παρευρεθούν και να βραβεύσουν τον κ. Μπέο οι διοργανωτές αποφάσισαν να αναβάλουν την βράβευση.

"Sponsored links"

Δεν αποκλείεται η βράβευση του κ. Μπέου να γίνει από τον διοργανωτή, αυτό όμως δεν θα γίνει παρουσία των υψηλών προσκεκλημένων που είχε προαναγγελθεί ότι συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εκδήλωση, σύμφωνα με τους διοργανωτές, τελούσε υπό την αιγίδα των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τουρισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλία, της ΚΕΔΕ και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις