29.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Σε 15 ημέρες η βράβευση του Βέρα

Ημερομηνία:

Για 15 περίπου ημέρες θα καθυστερήσει η βράβευση του Χάιμε Βέρα από την ΠΑΕ ΟΦΗ και η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Κυριακή πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Χιλιανός άσος ειδοποίησε σήμερα την ΠΑΕ ότι ένα απρόσμενο πρόβλημα που δημιουργήθηκε χθες με την Εθνική ομάδα της χώρας του, του επιβάλλει να επιστρέψει άμεσα στην Χιλή και ως εκ τούτου είναι αδύνατη η παρουσία του την Κυριακή στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».
Μάλιστα ο Χάιμε Βέρα έστειλε και μια γραπτή δήλωση στην ΠΑΕ τονίζοντας τα εξής: «Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ για να βραβευτώ από την ομάδα που αγαπάω, αλλά λόγοι πέρα της θελήσεως μου δεν μου επιτρέπουν να παραβρεθώ την Κυριακή στο γήπεδο που έζησα μεγάλες στιγμές. Ζητώ μια μεγάλη συγνώμη από την ΠΑΕ και κυρίως από τον κόσμο την ομάδας και υπόσχομαι ότι στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαι στο Ηράκλειο».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Κυνήγησε με αλυσοπρίονο τον δικαστικό επιμελητή!

Απίστευτο είναι το περιστατικό που καταγράφηκε το πρωί του...

Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση 78 μεταναστών στη Γαύδο

Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές μετά τη διάσωση 78 μεταναστών νότια...

Άμεσες εκταμιεύσεις για το μεταφορικό ισοδύναμο ζήτησε ο Φραγκίσκος Παρασύρης

Ο Φραγκίσκος Παρασύρης καλεί τους υπουργούς να προχωρήσουν στις...