24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Σοκ στην Χώρα των Σφακίων για ένα ελεύθερο… ΠΑΡΚΙΝΓΚ! Πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα…

Ημερομηνία:

Κυριακή 3 το απόγευμα, ζευγάρι Χανιωτών καταφθάνει στην Χώρα Σφακίων για ένα γεύμα στις ταβέρνες πάνω από την παραλία. Προσπαθεί να σταθμεύσει το αυτοκίνητό, τα πάντα κατειλημμένα και όπου δεν ήταν πολυθρόνες στο δρόμο η πινακίδες δεν επέτρεπαν την στάθμευση.

Ευτυχώς ο Χανιώτης οδηγός ανακαλύπτει επί της πλατείας, δίπλα στη μεγάλη σκάλα που οδηγεί σε κάποιο πάρκο, ελεύθερο χώρο χωρίς διαγράμμιση. Σταθμεύει το αυτοκίνητό του, η σύζυγος περιχαρής για την άφιξη βγαίνει από το αυτοκίνητο και περιμένει σε απόσταση 7 μέτρων.

Ο οδηγός είδε ότι ανεγράφετο πινακίδα στο δεξί μέρος του αυτοκινήτου επί του τοίχου που έλεγε ‘’Παράκληση μην παρκάρετε εδώ είναι χώρος για τους επιχειρηματίες’’. Αλλά η πινακίδα αφορούσε διαγραμμισμένο με κίτρινη μπογιά οδόστρωμα στο οποίο δεν είχε σταθμεύσει.

Ενώ ετοιμαζόταν και προσπαθούσε να βάλει το μπουφάν του έφτασε με ένα παλιό αγροτικό ένας Σφακιανός σε έξαλλη κατάσταση, προχώρησε προς τον Χανιώτη επισκέπτη με άγριες διαθέσεις ισχυριζόμενος ψευδώς ότι ο χώρος γράφει το όνομά του. Χειρονομώντας, εφώναζε με όλη τη δύναμη της φωνής του απειλώντας τον ‘’φύγε, φύγε!!’’ μαζί με άλλες ακατανόμαστες φράσεις.

Ο Χανιώτης προσπάθησε να συνεφέρει τον ωρυόμενο, το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό, μόνο που δεν έβγαλε κάτι να τον κακοποιήσει ή ακόμη και να τον τελειώσει…

Αφού ο ατυχής επισκέπτης της Χώρας Σφακίων είδε την απερίγραπτη αναπάντεχη υποδοχή κάλεσε την σύζυγό του και αποχώρησαν αφού πλέον οι ύβρεις και η χυδαία επίθεση είχε ολωσδιόλου αναστατώσει τους ανθρώπους.

Το γεγονός αναστάτωσε όλο το κέντρο της Χώρας Σφακίων.

Σε ερώτησή μας πως εξηγεί το γεγονός η απάντησή του ήταν:

‘’Δυστυχώς, ο υπερβολικός τουρισμός ορισμένους τους έχει μεταλλάξει προς ο χειρότερο’’.

Λεπτομέρειες για το σοβαρό αυτό περιστατικό που μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ χειρότερες κατατάσσεις είναι στην διάθεσή μας αλλά θεωρήσαμε ότι για την ώρα περιττεύουν. Πάντως το θύμα της αχαρακτήριστης αυτής συμπεριφοράς συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους επισκέπτονται την περιοχή, στο θέμα της στάθμευσης του αυτοκινήτου τους. Μπορεί να το πληρώσουν ακριβά…

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ