Μισό κατσίκι ή αρνί, το στήθος μέχρι εκεί που αρχίζουν τα μπούτια. Το συκώτι του αρνιού ψιλοκομμένο, 1 ματσάκι άνιθο, ένα δυόσμο και ένα μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1 ποτήρι ρύζι Καρολίνα 1 ποτήρι ρύζι κίτρινο μία χούφτα κουκουνάρια δύο ματσάκια ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια δύο φρέσκιες ντομάτες κομμένες σε κυβάκια αλάτι, πιπέρι, κίμινο, μισή κούπα λάδι μισή κούπα βούτυρο αγελάδος κληματόβεργες χυμό τριών λεμονιών 1 αρνίσια σκέπη
Τσιγαρίζομε τα συκωτάκια με λάδι, προσθέτομε τον άνιθο, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τα κρεμμυδάκια, τη ντομάτα, το ρύζι, αλάτι, πιπέρι και κίμινο. Αλατοπιπερώνομε γενναία το κατσίκι, το τρίβομε με λεμόνι, θυμάρι και το βούτυρο. Σε μία γάστρα που κλείνει καλά στρώνομε τον πάτο με κληματόβεργες. Γεμίζομε την κοιλότητα του αρνιού και ράβουμε με κλωστή. Βάζουμε το κρέας πάνω στις κληματόβεργες, το σκεπάζομε καλά με τη σκέπη, προσθέτουμε το χυμό των λεμονιών, λίγο λάδι και λίγο ακόμη βούτυρο και κλείνομε ερμητικά το καπάκι. Κανονικά το ψήνουμε σε ξυλόφουρνο για μια ολόκληρη νύχτα. Αλλιώς, στον ηλεκτρικό φούρνο σε χαμηλή φωτιά 8-10 ώρες.