Μοσχάρι με μανιτάρια:
Βάζομε το μοσχάρι με το λάδι μια με μιάμιση ώρα να σιγοψηθεί με 3-4 σκελίδες σκόρδο. Όταν τραβήξει το νερό του το σβήνομε με κρασί και προσθέτομε αλάτι, κρεμμύδι, ντομάτα, πιπεριά, τα μανιτάρια και δάφνη προαιρετικά.
Μοσχάρι νουά:
Ένα νουά γύρω στα δύο κιλά. Το τσιγαρίζω με λάδι και ένα μέτριο κρεμμύδι. Στύβω ένα λεμόνι , ένα πορτοκάλι και τα βάζω σε φλιτζάνα και την απογεμίζω με κονιάκ. Όταν τσιγαριστεί το κρέας τα ρίχνομε στο κρέας μαζί με μισό κουτί κόκα – κόλα. Σιγανή φωτιά τρείς ώρες περίπου ψήσιμο. Όταν κρυώσει εντελώς το κόβω φέτες και το ξαναβάζω στο τσικάλι. Στη σάλτσα που μένει παίρνω λίγη και διαλύω το κορν φλάο και το ρίχνω στη σάλτσα μέσα και πάνω στο κρέας.