Κλέφτικο:
Βάζομε πάνω σε λαδόκολλα τυρί τριμμένο απλωτό, γιαούρτι όχι πολύ, κρέας περίσσευμα που έχομε ψημένο, από πάνω λίγο σκόρδο, 2 φέτες μελιτζάνες τηγανισμένες, φέτες κολοκυθάκια τηγανισμένα , πατάτες τηγανισμένες.
Τυλίγομε και ψήνομε στο φούρνο. Σερβίρομε, σχίζοντας λίγο τη λαδόκολλα.
Κλέφτικο (2):
Αρνί, το κρέας το κόβουμε κομματάκια και καθαρίζομε πατάτες μικρές στρογγυλές, αλατοπιπερώνομε όλα μαζί. Θυμάρι, καρότα λωρίδες, μαϊντανό, δυόσμο, κολοκύθια, μελιτζάνα, τυρί, σκόρδο λίγο λάδι τα τυλίγομε σε λαδόκολλα και μετά σε αλουμινόχαρτο και τα βάζομε σε ταψί με λίγο νερό.
Οφτό αρνί:
Σε ταψί βάζω θυμάρι κλαδάκια. Κρέας αρνί ολόκληρο κομμάτι αλατισμένο πιπέρι λίγο λαδολέμονο , αλείφουμε.
Παϊδάκια στο φούρνο:
Τα τυλίγομε σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο. Τα έχομε αλατίσει, σκόρδο, θυμάρι, ρίγανη, πιπέρι.
Μπεκρή Μεζέ:
Άκρες φιλέτου (ουρά μοσχαριού) κόβομε σε λουρίδες (ζουλιέν) αλατοπιπερώνομε. Σοτάρω σε τηγάνι σε βούτυρο, προσθέτω κρεμμύδι ψιλοκομμένο κρασί μαυροδάφνη πιπέρι καγιέν, κέτσαπ και τέλος κεφαλοτύρι ζάρι
Κοντοσούβλι:
Κρέας, μουστάρδα λάδι, κρασί , ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, τρίμμα λεμονιού και χυμό . Σκόρδο και φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη με πιπέρι καγιέν.