Καρυδόπιτα
Οκτώ αυγά, 150 gr καρύδια, ένα νεροπότηρο όχι καλά γεμάτο σιμιγδάλι ψιλό, ένα μπέϊκι ένα νεροπότηρο ζάχαρη, κανελογαρύφαλλα ή ανθόνερο.
Σιρόπι: Δύο ποτήρια ζάχαρη, δύο ποτήρια νερό να δέσει καλά. Ρίχνω την κρέμα στο σιροπιασμένο γλυκό.
Κρέμα: Πέντε ποτήρια γάλα, μισό ποτήρι ζάχαρη δύο αυγά, τέσσερεις κουταλιές κορνφλάου, δύο κουταλιές αλεύρι. Περίπου στο μισό γάλα διαλύομε το κορνφλάο ρίχνομε αλεύρι και αυγά όταν ζεσταθεί το υπόλοιπο γάλα αναμιγνύομε ψήνομε ρίχνομε λίγο ανθόνερο.
Κοτόπουλο γεμιστό με πιπεριές
Παίρνομε ένα κοτόπουλο το πλένομε χωρίς να το κόβομε. Το αλατοπιπερώνομε το αλείφομε με μουστάρδα από μέσα και μετά το στρώνομε με τυρί το γεμίζομε με κομμάτια πιπεριάς βάζομε και άλλο τυρί το δένομε το ψήνομε στον φούρνο με πατάτες