Σπιτικές Προτάσεις

Κανένα σχόλιο

Τέλος καλοκαιριού ΚΑΙ Ξυνόχοντρος

Παίρνομε τέσσερα λίτρα πρόβειο γάλα. Το αφήνομε 2-3 μερόνυχτα εκτός ψυγείου να ξυνίσει. Το βάζομε να βράσει και προσθέτομε ένα κιλό σπασμένο στάρι για χόντρο και λίγο αλάτι. Το ανακατεύομε μέχρι να πήξει και να ψηθεί. Να «γυρίζει» όπως ανακατεύομε με την κουτάλα στο τσικάλι.

Τρώγεται φρέσκος ζεστός ή κρύος. Στο ψυγείο μένει και μια βδομάδα. Ή την επόμενη μέρα τον κόβομε απλώνομε σε μέρος που λιάζεται τραπεζομάντηλο και απλώνομε να λιάζονται τα τετραγωνάκια του ξυνόχοντρου. Δεν ξηραίνεται μέσα στο ταψί γιατί μουχλιάζει

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live