Σπιτικές Προτάσεις

Κανένα σχόλιο

Τέλος καλοκαιριού ΚΑΙ Χυλοπίτες

Οκτώ μέτρια στο μέγεθος αυγά στο κιλό το αλεύρι. Δύο κουταλιές στακοβούτυρο, αλάτι και γάλα φρέσκο όσο σηκώσει. Αν μπορείτε να βρείτε πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα που το αρμέγουν μπροστά σας, έε, τότε θα είστε σίγουρη πως θα έχετε αγνό γάλα.
Η ζύμη να είναι προς το σκληρό που ν’ ανοίγεται σε λωρίδες στη μηχανή. Στο λεπτό. Τις απλώνομε σε τραπεζομάντηλο να στεγνώσουν ελαφρά. Χωρίς να ξεραθούν. Τις περνάμε στη μηχανή για χυλοπίτες όπου θέλομε. Ή στο χοντρό ή στο ψιλό.
Τις απλώνομε σε τραπεζομάντηλο σε σκιερό μέρος που να ρευματίζει (αερίζει) μία δύο μέρες να στεγνώσουν. Μπορούμε να τις ξεράνομε και στην ηλεκτρικό φούρνο στον αέρα. Δέκα λεπτά στους 180 βαθμούς. Τις ανακατεύομε συνέχεια, τις βγάζομε. Τις αφήνομε να στεγνώσουν και φυλάμε αεροστεγώς.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live