23.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Σπύρος Δανέλλης: «Μακριά από τον τοξικό χυλό του διαδικτύου»

Ημερομηνία:

Πολλά έχουν καταμαρτυρήσει πολλοί κατά καιρούς στον Σπύρο Δανέλλη, όμως για άλλη μια φορά αποδεικνύει αυτό για το οποίο είναι γνωστός. Ο πυροσβεστικός λόγος και η ψυχραιμία στις δύσκολες στιγμές. Και ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά, που είναι ενωτικά είχε και ο λόγος της υποψηφιότητάς του με τον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Κρήτης, προτού κιόλας εκλεγεί νέος πρόεδρος, προτού υπάρξουν σημάδια διάλυσης, αλλά βλέποντας κινδύνους μετά την παραίτηση του προέδρου και το γεγονός ότι το κόμμα πορευόταν για τρεις μήνες ακέφαλο.

Μέσω Facebook, ο Σπύρος Δανέλλης απηύθυνε χθες έκκληση προς τις/τους συντρόφους μου στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για ψυχραιμία και αποχή από τον τοξικό χυλό του διαδικτύου. Συγκεκριμένα έγραψε: «Αγαπητές, αγαπητοί σύντροφοι, στις τραγικές για το κόμμα στιγμές που ζούμε οφείλουμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, αποφεύγοντας την ευκολία του αναθέματος, ένθεν κακείθεν.

Καμία διάσπαση υπήρξε λυτρωτική για τον χώρο. Διαχρονικά κάθε διάσπαση έβλαψε την Αριστερά, τη Δημοκρατία, την κοινωνία.

Κι ας μη γελιόμαστε, ΟΥΔΕΙΣ αναμάρτητος!

Κάνω έκκληση σ’ όλες κι όλους, μην αφήνετε το θυμικό να σας οδηγήσει στον τοξικό χυλό του διαδικτύου.

Όλοι οι σύντροφοι είναι ακριβοί, μοναδικοί κι αναντικατάστατοι. Κανείς και καμία δεν περισσεύει, ιδιαιτέρως τώρα που “καλπάζει” η Δεξιά και ακροδεξιά ηγεμονία στη χώρα μας, στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο.

Είναι βέβαιο πως οι δρόμοι όλων μας θα ξανασμίξουν σε κοινούς αγώνες για την Αριστερά και τη Δημοκρατία. Δεν το λέω από ρομαντισμό, το έχω βιώσει άλλωστε. Ας σεβαστούμε τις επιλογές και τα όρια που η συνείδηση του καθενός επιβάλλει.

Ας αναλογιστούμε όλοι πώς φτάσαμε εδώ κι ας προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ό,τι μας έχει πληγώσει κι ενοχλήσει. Όπως έχω δημόσια δηλώσει, θα είμαι παρών στις προσπάθειες ανασύνταξης του κόμματός μας, ενόψει του Συνεδρίου και της μεγάλης μάχης των ευρωεκλογών.

Αυτό βεβαίως δε σημαίνει πως θα δεχτώ την απεμπόληση των αρχών και του ήθους της Αριστεράς.

Σε παρόμοιες στιγμές: κρείττον του λαλείν το σιγάν!».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...