23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Σπύρος Παπαδόπουλος: Γιατί “έκοψε” τον Πλούταρχο από το “Στην Υγεία Μας” – Τι τον εξόργισε

Ημερομηνία:

Συνέντευξη στον Alpha Κύπρου και στον Τάσο Τρύφωνος παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχοντας αρκετές ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές τοποθετήσεις.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος”, λέγοντας: “Ξεκίνησα να παρουσιάζω τηλεπαιχνίδια επειδή έπρεπε να πληρώσω την εφορία. Το κανάλι θεωρούσε ότι δεν μου ταιριάζει ο “Εκατομμυριούχος” και μου τον έκαναν “δώρο” για να μην με πάρει ο ΑΝΤ1″.

Ερωτηθείς για τη σημερινή έκδοση του παιχνιδιού με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχολίασε: “Δεν τον έχω δει. Δεν τον έχω δει ποτέ. Αλλά μου έχουν πει ότι δεν είναι πολύ ωραίο. Ο κόσμος μου το λέει. Με θεωρούν και αρμόδιο. Για τις ερωτήσεις λένε κλπ”.

Παράλληλα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ρωτήθηκε και για παλαιότερη δήλωσή του ότι δεν ήθελε να καλέσει τον Γιάννη Πλούταρχο στο “Στην Υγειά Μας” και αν είχε γίνει κάτι μεταξύ τους, με τον ίδιο να απαντά:

“Ναι, έγινε. Όχι με μένα, αλλά με τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Ήταν να έρθει, τον κορόιδευε, θύμωσα πολύ και είπα «δεν μπορείς να κάνεις στον Σταύρο Κουγιουμτζή αυτή την κασκαρίκα». Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος, είπε βεβαίως και μετά εξαφανίστηκε. Κορόιδευε. Και να κοροϊδέψει εμένα τι με νοιάζει. Αλλά, τον Σταύρο Κουγιουμτζή ρε φίλε; Δηλαδή επειδή ο Σταύρος δεν ήταν πια στα πράγματα και δεν μπορεί να σου γράψει τραγούδια;”

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του στον Τάσο Τρύφωνος:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...