Στέγαση και εργασία για τους αστέγους στον Δήμο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων ως Δικαιούχος Φορέας,  σε συνεργασία με τη Σύμπραξη Χανίων ως Διαχειριστής Φορέας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση & Εργασία για τους Άστεγους στο Δ. Χανίων», προτίθενται να μισθώσουν οικίες για να καλύψουν τις στεγαστικές ανάγκες των εγκεκριμένων ωφελούμενων με βάση την απόφαση ένταξης της Δ/νσης Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η μίσθωση θα έχει διάρκεια δύο έτη από την ημερομηνία υπογραφής του μισθωτηρίου και την ανάρτησή του στο taxisnet. Το μισθωτήριο θα υπογραφεί ανάμεσα στον εκμισθωτή, τον ωφελούμενο και τη Σύμπραξη Χανίων (ως εγγυητής).

Οι μονάδες στέγασης θα πρέπει να πληρούν τις κάτωθι προδιαγραφές:

"Sponsored links"

α. Βρίσκονται εντός ή πλησίον αστικού/οικιστικού ιστού.

β. Έχουν χρήση κατοικίας ή προσωρινής διαμονής και βρίσκονται σε περιοχές με χρήση γης που επιτρέπει κατοικία, τουριστικά καταλύματα ή χώρους κοινωνικής πρόνοιας κατά την κείμενη νομοθεσία.

γ. Φέρουν τα απαιτούμενα κατά νόμο πιστοποιητικά για τη μίσθωση ακινήτων (πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη και ενεργειακό πιστοποιητικό)

δ. Πληρούν τις προδιαγραφές επαρκούς φυσικού/τεχνητού φωτισμού και αερισμού, κατά τη σχετική νομοθεσία και διαθέτουν κατάλληλο απορροφητικό σύστημα για την απαγωγή αερίων και οσμών, που παράγονται κατά την παρασκευή φαγητού.

ε. Πληρούν τους όρους των κείμενων υγειονομικών διατάξεων κατά περίπτωση, και ειδικότερα:

Διαθέτουν επαρκή παροχή νερού σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Συνδέονται με το αποχετευτικό δίκτυο ή σε άλλη περίπτωση τα υγρά απόβλητα απομακρύνονται με υγιεινό και περιβαλλοντικά αποδεκτό τρόπο, σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία, ώστε να μην αποτελούν πηγή ρύπανσης, άμεσα ή έμμεσα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live