Στέγη για δράσεις πολιτισμού και παιδείας το κτίριο του πρώην Ρώσικου Στρατώνα

Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκαν από τα Τεχνικά Συνεργεία του Δήμου Χανίων οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης (βάψιμο, μόνωση, καθαρισμός περιβάλλοντος χώρου), την προηγούμενη εβδομάδα, του κτιρίου του πρώην Ρώσικου Στρατώνα το οποίο προορίζεται να δώσει “στέγη¨ σε δράσεις Πολιτισμού και Παιδείας σχετικές με την Παράδοση του τόπου μας.

Το κτίριο, εκτός των άλλων, θα χρησιμοποιηθεί και ως Κέντρο Αναβίωσης Παραδοσιακών Επαγγελμάτων και γι αυτό το λόγο καλούμε φωτογράφους, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες καθώς και συλλέκτες οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους παλιές φωτογραφίες σχετικές με επαγγέλματα τα οποία έχουν χαθεί ή τείνουν να χαθούν να επικοινωνήσουν από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 08:00 έως 15:00 στο 2821341613 ή να στείλουν e- mail στο politismos@chania.gr Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα αποτελέσουν το υλικό μιας μόνιμης έκθεσης στο χώρο, φόρος τιμής στους τεχνίτες των παραδοσιακών επαγγελμάτων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των φωτογραφιών είναι η δυνατότητα επεξεργασίας και μεγέθυνσής τους μέσω ψηφιακής τεχνολογίας.

Κάλεσμα παραδοσιακών συλλόγων για γνωριμία με το χώρο του Ρώσικου Στρατώνα

"Sponsored links"

Συμπληρωματικά των παραπάνω καλούμε τους παραδοσιακούς – πολιτιστικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας σε μια πρώτη συνάντηση την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στο χώρο του Ρώσικου Στρατώνα για συζήτηση – ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη χρήση του χώρου με στόχο να αποτελέσει ένα κέντρο αναφοράς για την τοπική Παράδοση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live