20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Στέφανος Ντουκάκης: “Γυρίσαμε όλο τον Νομό Χανίων παρέα με τις ΚΟΜΥ και φτάσαμε μέχρι την Γαύδο!”

Ημερομηνία:

Με κείμενό του ο υπεύθυνος του 2ο ΚΥ Χανίων / 1η ΤΟΜΥ Χανίων / 2η ΤΟΜΥ Χανίων και επόπτης του ΕΟΔΥ στα Χανιά, Στέφανος Ντουκάκης αναφέρεται στο έργο της ομάδας του για την ιχνηλάτηση στο νομό Χαίων αλλά και για τους εμβολιασμούς κατ’ οίκον.

Πιο αναλυτικά, στην ανάρτησή του ο κ. Ντουκάκης αναφέρει:

Σχηματισμός 2ο ΚΥ Χανίων / 1η ΤΟΜΥ Χανίων / 2η ΤΟΜΥ Χανίων… Κάναμε ένα απολογισμό για το 2021… τα αποτελέσματα;
11.879 επισκέψεις στα Παθολογικά Ιατρεία μας (με τρεις Παθολόγους), 2.870 επισκέψεις στα Παιδιατρικά Ιατρεία μας (με δυο Παιδιάτρους), 570 επισκέψεις στο Καρδιολογικό Ιατρείο μας, 1071 επισκέψεις στο Μαιευτικό μας, 3.775 στο Μικροβιολογικό και 4.815 στο Ακτινολογικό μας! Στο Covid Center ελήφθησαν 9.956 PCR και RAPID test! Στο Εμβολιαστικό Κέντρο μας διενεργήθηκαν 53.020 εμβολιασμοί!

Επίσης κάναμε πολλούς εμβολιασμούς κατ´ οίκον και σε δυσπρόσιτες περιοχές! Γυρίσαμε όλο τον Νομό Χανίων παρέα με τις ΚΟΜΥ και φτάσαμε μέχρι την Γαύδο!

Όλα αυτά δεν έγιναν εύκολα!

Αλλά έγιναν με την συνεχή προσπάθεια του Προσωπικού μας, με την διάθεση του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και πολλές φορές με την εθελοντική παρουσία του στο χώρο εργασίας υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλο!

Όμως έγιναν επίσης ΚΑΙ με την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ την δικιά σας στις υπηρεσίες μας σαν πολίτες των Χανίων και για αυτή την εμπιστοσύνη που μας έκανε περήφανους σας ευχαριστούμε!»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ