16.8 C
Chania
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026

Στήριξη Μαν.Στρατάκη στο νέο Πρόεδρο της Superleague Απόστολο Παπουτσάκη

Ημερομηνία:

“Μακριά και πέρα από τις λογικές που επικρατούσαν μέχρι σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο Πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας κ.Απόστολο Παπουτσάκη απέστειλε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ.Μανόλης Στρατάκης στην οποία τον συγχαίρει για την εκλογή του και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.
“Θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι είμαι στη διάθεσή σου για την από κοινού προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, προς όφελος πάντα του φίλαθλου κόσμου, μακριά και πέρα από τις λογικές που επικρατούσαν μέχρι σήμερα”, καταλήγει η επιστολή του κ.Στρατάκη.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χανίων για το Λόφο Καστέλλι: Ζητά απόσυρση θέματος ξενοδοχείων από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεώτερων Μνημείων

Ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης μετέβη εκτάκτως στην Αθήνα για τη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεώτερων Μνημείων. Ζητά απόσυρση θέματος ξενοδοχείων στον ιστορικό λόφο Καστέλλι.

Σεισμός στο Νταβός: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ λόγω Έπστιν

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF),...