Στήριξη στον Κώστα Βαξεβάνη από το ΑΚΕΛ Κύπρου

Κανένα σχόλιο

Πλήρη στήριξη στον δημοσιογράφο και εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη –μετά τη δίωξη εναντίον του για την αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis – παρέχει το ΑΚΕΛ της Κύπρου. Στην ανακοίνωσή του που εκδόθηκε στις 18 Ιανουαρίου σημειώνει πως το ΑΚΕΛ καταδικάζει κάθε απόπειρα φίμωσης της δημοσιογραφικής έρευνας.

Στην ανακοίνωσή του το «Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού» (ΑΚΕΛ) της Κύπρου αναφέρεται ονομαστικά στον Κώστα Βαξεβάνη σημειώνοντας πως «καταδικάζει την ποινική δίωξη του γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και κάθε απόπειρα φίμωσης της δημοσιογραφικής έρευνας».

Και προσθέτει:

"Sponsored links"

«Τα φαινόμενα διώξεων δημοσιογράφων που πληθαίνουν ανησυχητικά σε σειρά ευρωπαϊκών κρατών αλλά και διεθνώς, είναι επικίνδυνα για το μέλλον της ελευθεροτυπίας και της ίδιας της δημοκρατίας.»

Η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ Κύπρου: 

Το ΑΚΕΛ καταδικάζει κάθε απόπειρα φίμωσης της δημοσιογραφικής έρευνας

18 Ιανουαρίου, 2022

Το ΑΚΕΛ καταδικάζει την ποινική δίωξη του γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και κάθε απόπειρα φίμωσης της δημοσιογραφικής έρευνας. Τα φαινόμενα διώξεων δημοσιογράφων που πληθαίνουν ανησυχητικά σε σειρά ευρωπαϊκών κρατών αλλά και διεθνώς, είναι επικίνδυνα για το μέλλον της ελευθεροτυπίας και της ίδιας της δημοκρατίας.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live