16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Στίβος: Τι ώρα είναι ο τελικός του Χανιώτη Χρήστου Φραντζεσκάκη στην σφυροβολία

Ημερομηνία:

Στην μάχη των μεταλλίων βρίσκεται ο Χανιώτης Χρήστος Φραντζεσκάκης, ο οποίος απόψε θα συμμετάσχει στον τελικό της σφυροβολίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, με τον Έλληνα αθλητή να έχει πολύ καλή ψυχολογία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε έχοντας την όγδοη καλύτερη επίδοση της ημιτελικής σειράς με 76.33 μέτρα.

Μετά τον αγώνα και αφού είχε πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό, είπε: «Ισχύει έκανα καλή πρώτη βολή. Ήξερα ότι ήταν αρκετή για να με βάλει στη δωδεκάδα. Το πρώτο γκρουπ δεν μπήκε πολύ καλά. Στη δεύτερη βολή προσπάθησε να κάνω ατομικό ρεκόρ, είτε να πιάσω το όριο για τον τελικό. Βιάστηκα και έκανα άκυρη βολή. Το άφησα στην τελευταία βολή να ξεκουραστώ για αύριο».

Τέλος συμπλήρωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά είναι και οι υπόλοιποι. Ρεαλιστικά δεν μπορώ να τους κοντράρω. Το μετάλλιο θα παιχτεί στα 80 μέτρα. Θα προσπαθήσω για ένα ατομικό ρεκόρ, μια διάκριση. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Η προσπάθεια του Φραντζεσκάκη στον προκριματικό:

Αντίθετα εκτός τελικού έμεινε ο Μιχάλης Αναστασάκης, ο οποίος κατετάγη 19ος με επίδοση 70.84 μέτρα και μετά τον αγώνα αποκάλυψε την «μάχη» που δίνει με τον εαυτό του, καθώς αγωνίζεται με οστικό οίδημα.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...