16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Σταθάκης για Πολάκη: Το ατόπημα είναι δεδομένο, η πολιτική πλατφόρμα εκφράζεται από τον Τσίπρα | Βίντεο

Ημερομηνία:

Για δεδομένο ατόπημα του Παύλου Πολάκη μίλησε ο Γιώργος Σταθάκης με αφορμή την ανάρτηση του βουλευτή Χανίων, η οποία δρομολόγησε τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υπουργός είπε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN πως «κανένας δεν έχει πολιτική πλατφόρμα πριν τις εκλογές» και πως αυτή «εκφράζεται από τον Αλέξη Τσίπρα».

«Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο υπήρξε μια μικρή αναστάτωση που θεωρήθηκε λήξασα. Τη Δευτέρα μιλούσαμε με τον Παύλο σε εκδήλωση στα Χανιά. Ακολούθησε η κλιμάκωση που ενεργοποίησε μια τελείως διαφορετική διαδικασία από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα θέμα πλέον που χειρίζεται πλέον κεντρικά ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Γιώργος Σταθάκης.

Για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ πριμοδοτεί τη δική του υποψηφιότητα στα Χανιά, απάντησε: «Επέλεξα και έθεσα εαυτόν στον ΣΥΡΙΖΑ να κατέβω στα Χανιά πάλι, προφανώς μαζί με τον Παύλο Πολάκη, όπως και στις προηγούμενες εκλογές. Ανακοινώθηκαν λιγότεροι υποψήφιοι σε όλη την Κρήτη. Το θέμα με τον κ. Χαιρετάκη έληξε μέσα σε 2 ώρες».

Για το αν υπάρχει κόντρα με τον Παύλο Πολάκη, επισήμανε: «Είμαστε δύο πρόσωπα που έχουμε ισχυρή πολιτική παρουσία. Μέχρι εκεί. Η κεντρική πολιτική ιδέα παραμένει. Θα έχουμε την πρωτιά στα Χανιά. Η κεντρική ιδέα ήταν να κερδίσουμε στα Χανιά».

Για το αν πρέπει να διαγραφθεί ο Παύλος Πολάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε: «Δεν έχω προσωπική άποψη για το θέμα. Το ατόπημα είναι δεδομένο. Κανένας δεν έχει πολιτική πλατφόρμα πριν τις εκλογές. Το κόμμα είναι ενιαίο και η πολιτική πλατφόρμα εκφράζεται από τον Τσίπρα. Τέλος».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...