Σταμάτησε η κατάληψη στο Δημαρχείο Χανίων από τους αλληλέγγυους στη Rosa Nera

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας μετά από πολύωρη μαζική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων οι αλληλέγγυοι προς την κατάληψη της Ροζα Νέρα αποφάσισαν να σταματήσουν την κατάληψη του Δημαρχείου Χανίων.

Σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα και σχετικό κείμενο τόσο για τους λόγους της συγκεκριμένης δράσης όσο και για την απόφαση για τη λήξη της κατάληψης.

Να σημειώσουμε ότι το κτίριο παραδόθηκε στον ίδιο τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους οι οποίοι όπως διαπίστωσαν, δεν υπήρξαν φθορές ή ζημιές.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις